Raamweg in twee richtingen grotendeels afgesloten

8 mei

Raamweg in twee richtingen grotendeels afgesloten

De Raamweg-Koningskade is al sinds enkele weken gedeeltelijk afgesloten richting de A12; Den Haag voert onderhoud uit aan het riool. De verwachte grote verkeershinder is tot nu toe uitgebleven, maar vanaf 24 april begint de fase met de meeste overlast. We breken dan de hele weg open om de riolering op 4 meter diepte te vervangen.

Afsluiting
Vanaf 24 april is de Raamweg 9 weken in beide richtingen afgesloten tussen de Javastraat en de Laan Copes van Cattenburch. Op zondagavond 23 april 20.00 uur plaatsen we de afzettingen op de weg. De Koningskade is deze periode dicht richting Scheveningen. Ook de kruising met de Javastraat en Wassenaarseweg is afgesloten. Wel kan men na 4 weken weer vanaf de Javastraat afslaan richting de A12. Daarnaast zijn er deze periode enkele nachtafsluitingen op de Zuid-Hollandlaan en is de doorgang van de Laan Copes van Cattenburch naar de Carel van Bylandtlaan een week gesloten.

Kijk voor omleidingen en actuele reisinformatie op www.raamwegdenhaag.nl.

Bereikbaarheid
Al meer dan 50 bedrijven maken gebruik van alternatieve reismogelijkheden om de werkzaamheden op de Raamweg te omzeilen. De gemeente Den Haag stelt onder andere gratis Haagsche Stadsfietsen beschikbaar, heeft een extra P+R aangelegd bij RandstadRail-halte Forepark en biedt probeerkaarten aan voor de tram. Heeft u interesse? Meld u dan aan via www.raamwegdenhaag.nl/bedrijven.

Seintje bij hinder  
Wilt u op de hoogte blijven van actuele verkeershinder en nieuws over de werkzaamheden? Download de gratis Raamweg-app op uw mobiele telefoon. Bij onvoorziene afsluitingen op de doorgaande wegen of extra vertraging van meer dan 45 minuten, ontvangt u een pushbericht. Daarnaast informeren we u over de voortgang van het project.

Toolkit
Wilt u uw medewerkers, klanten, leveranciers of bezoekers informeren over het onderhoud aan de Raamweg-Koningskade? Op www.raamwegdenhaag.nl/bedrijven vindt u een toolkit met handige downloads die u in uw communicatie kunt gebruiken.

Volg ons
Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Of heeft u vragen? U kunt ons bereiken via informatie.raamweg@denhaag.nl, Facebook en Twitter. We denken graag met u mee!

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Grote Marktstraat 43 C
2511 BH Den Haag
Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

 

Nieuwsbrief

Social Media