Royal Make Over Noordeinde

11 mei

Royal Make Over Noordeinde

De herinrichting van het Noordeinde en Hoogstraat – de Royal Make Over – is in volle gang. Aan de kant van de Mauritskade is een flink deel van het Noordeinde van nieuwe bestrating voorzien.

Er is meer ruimte gecreëerd voor de voetgangers. Het trottoir is aanmerkelijk breder geworden en daardoor zijn kleine terrasjes mogelijk geworden. Dat maakt het straatbeeld aantrekkelijker en biedt de bezoeker de mogelijkheid om tijdens het winkelen te genieten van een hapje en een drankje. 

De Royal Make Over is momenteel in volle gang en de eerste resultaten zijn al zichtbaar. Zo is de Heulstraat een ruime winkelpromenade geworden. Er zal nog tot Prinsjesdag gewerkt worden in dit gebied. Maar alle restaurants en winkels blijven tijdens de herinrichting uiteraard toegankelijk. Klik hier voor een korte impressie van de Royal Make Over.

Na de herinrichting van Noordeinde en Hoogstraat wordt na Prinsjesdag gestart met de inrichting van het Paleisplein voor Paleis Noordeinde. Het Paleisplein wordt ruimer en groener waardoor er een aantrekkelijk verblijfsklimaat ontstaat dat aansluit bij de binnenstad. 

Bijgaande foto is een foto impressie van het nieuwe Paleisplein

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Voorhout 15

2514 EA Den Haag

 


Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

KvK 41157470

Nieuwsbrief

Social Media