Uitnodiging Meeting the Market 23 juni 2017

29 mei

Uitnodiging Meeting the Market 23 juni 2017

Gemeente Den Haag zoekt ondernemers om samen na te denken over innovatieve oplossingen voor de stad Den Haag. Aangezien MKB Den Haag meent dat dit een mooie kans is voor het Haagse bedrijfsleven, delen wij dit graag met jullie. Denk en praat mee op vrijdag 23 juni 2017

Den Haag staat voor grote uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid, integratie, verkeer en vervoer, arbeidsmarkt en sociale cohesie. De gemeente kan en wil deze vraagstukken niet alleen oplossen, maar wil dat samen met de markt doen. Tijdens Meeting the Market gaan we met elkaar zoek naar innovatieve oplossingen voor actuele beleidsopgaven. 

Ben jij ondernemer en heb je een antwoord op brandende vragen als:

  • Hoe creëren wij oases van rust in een bruisende stad. Hoe kan de gemeente ervoor zorgen dat inwoners rustige en gezond kunnen leven, ook als ze in de buurt van een hotspot wonen, terwijl de economische en recreatieve activiteiten gewoon door blijven gaan?
  • Hoe kunnen we de sociale verbinding tussen bevolkingsgroepen stimuleren?
  • De vraag is hoe de gemeente kan bijdragen aan de intrinsieke motivatie van ondernemers om kwetsbare groepen een plek te geven in hun hun bedrijf. Hoe kunnen wij als gemeente het  sociaal inclusieve werkgeverschap bevorderen; niet omdat het moet maar omdat het kan?
  • Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat de inwoners voorbereid zijn op mogelijke rampen en incidenten? Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat als een ramp of incident zich voordoet de inwoners weten wat zij moeten doen om zichzelf in veiligheid te brengen? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de inwoners weten wat zij kunnen doen om de kwetsbare inwoners in hun naaste omgeving in veiligheid te brengen? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de onderlinge hulp gecoördineerd en effectief verloopt?

Kom dan naar Meeting the Market op vrijdag 23 juni 2017, 12.00 uur en meld je hier aan.
Meeting the market is een vrijplaats voor innovatieve ideeën. Centraal in het programma staan innovatiesessies waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten. De gemeente kan in deze kleine en interactieve sessies kennis maken met ondernemers die een bijdrage kunnen leveren aan de realisatie van de beleidsdoelen. Ondernemers krijgen een kijkje in de keuken bij de gemeente, kunnen meedenken over de oplossingen voor beleidsvragen en kunnen hun producten en diensten voor het voetlicht brengen.

Vraag vindt aanbod en aanbod vindt vraag. De inhoud van de sessies staat nog niet vast, maar bestrijken alle beleidsterreinen van de gemeente Den Haag. Wij horen graag wat jij zou willen bespreken. Je bent als ondernemer van harte uitgenodigd om zelf een onderwerp aan te dragen via info@meetingthemarket.nl

Pitch voor 5 meest innovatieve ideeën 
We zoeken tevens ondernemers, die een product of dienst kunnen aanbieden waar de gemeente nog helemaal niet aan gedacht heeft. Heb je een innovatieve oplossing voor een nog niet onderkend probleem, mail jouw idee dan naar info@meetingthemarket.nl en meld je aan voor Meeting the Market.Wij maken een selectie van de 5 meest innovatieve ideeën en deze ondernemers mogen hun pitch houden tijdens deze middag. Grijp deze mooie kans!

Deelname is (uiteraard) gratis.

Met vriendelijke groet,
MKB Den Haag

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Grote Marktstraat 43 C
2511 BH Den Haag
Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

 

Nieuwsbrief

Social Media