Vacature officemanager (fulltime) bij Bureau Binnenstad & Stichting Marketing Haagse Binnenstad

14 november

Vacature officemanager (fulltime) bij Bureau Binnenstad & Stichting Marketing Haagse Binnenstad

13 november 2017

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en pro-actieve officemanager ter ondersteuning van onze beider organisaties.

Wie zijn wij

Bureau Binnenstad

Bureau Binnenstad is de procesmanagementorganisatie van de publiek-private samenwerking in de Binnenstad van Den Haag. Bureau Binnenstad heeft als opdrachtgever de Stichting Bureau Binnenstad waarin de gemeente Den Haag en de Stichting Binnenstad samen werken. De taken van Bureau Binnenstad zijn:

Bevorderen en ondersteunen van de samenwerking tussen de gemeente enerzijds en private partijen anderzijds, gericht op ondernemen, wonen, werken, winkelen, en verblijven in de Binnenstad voor al haar gebruikers.
Proces- en projectmanagement voor Stichting Binnenstad.
Programmamanagement ‘Programma PPS Binnenstad 2017’.
Communiceren B-to-B over PPS, projecten, resultaten en voortgang.
Stroomlijnen communicatietrajecten voor stakeholders.

Stichting Marketing Haagse Binnenstad (SMHB)

Stichting Marketing Haagse Binnenstad (SMHB) is opgericht in 2005 door en op initiatief van Den Haag Marketing en de gemeente Den Haag én private partners om de Binnenstad eenduidig te positioneren en te vermarkten door middel van marketingactiviteiten, productontwikkeling, communicatie en het laten plaatsvinden van evenementen. SMHB is een publiek-private organisatie en levert met zijn partners een grote bijdrage aan de structurele economische ontwikkeling van de binnenstad door marketing, productontwikkeling, het regisseren van eenduidige lokale en regionale promotie en het stimuleren van samenwerking. Ook organiseert SMHB evenementen als de ShoppingNight (grootste winkelevenement van Nederland en grootste evenement van Den Haag met 120.000 bezoekers), TINK Amazing shop windows en onder andere festiviteiten rond Prinsjesdag en Koningsdag. SMHB is bij alle activiteiten en events in de Binnenstad betrokken.

Samenwerking

Bureau Binnenstad en SMHB gaan als autonome organisaties samenwerken onder het label Binnenstad Den Haag en vormen daarmee één Binnenstadloket. Het streven is om in het komend jaar gezamenlijke huisvesting te vinden.

Hier kom je te werken

Je werkt de helft van de tijd voor Bureau Binnenstad, gevestigd aan de Grote Marktstraat en de andere helft voor SMHB, gevestigd in de Haagsche Bluf.

Dit is het profiel en zijn de taken van de officemanager die wij zoeken:

Taken

Ondersteunen van de bedrijfsvoering door het beheren van diverse officesystemen
Managementondersteuning
Administratie en facturatie
Beheer van administratieve taken en procedures: agenda, planning, inkomende correspondentie verwerken, beantwoorden, archivering, (kantoor)voorraadbeheer en –inkoop
Vervullen loketfunctie (voor beide organisaties): aanspreekpunt, telefoon, e-mail, CRM
Notuleren van diverse vergaderingen
Jaarplanning monitoren

Competenties

Accuraat
Zeer communicatief vaardig
Gevoel voor verhoudingen
Discreet
Behulpzaam
Gastvrij
Teamplayer

Eisen

MBO+/HBO-niveau
Meerjarige ervaring in officemanagement
Uitstekende beheersing van officesystemen, w.o. Excell, Powerpoint, Mail chimp en Wordpress
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; goede beheersing van de Engelse taal
Gestructureerd
Zeer stressbestendig
Financieel onderlegd  

Wij bieden

Een dynamische werkomgeving in de mooiste en beste Binnenstad van Nederland en een fulltime functie met marktconforme arbeidsvoorwaarden die mede afhankelijk zijn van jouw ervaring. In eerste instantie krijg je een halfjaarcontract met de intentie voor een langere verbintenis.

 

Reageren

Herken jij je in deze functie en wil je meewerken aan een nog mooiere Binnenstad en deel uitmaken van leuke organisaties, reageer dan per omgaande en stuur je CV en motivatie aan info@binnenstaddenhaag.com . Reageren kan tot 1 december aanstaande.

Voor vragen neem je contact op met Ad Dekkers (Bureau Binnenstad, tel. 06-21175229) of met Angélique Werner (SMHB, tel. 06-83239823).

 

 

 

 

 

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Grote Marktstraat 43 C
2511 BH Den Haag
Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

 

Nieuwsbrief

Social Media